ATH Digitaal

Welkom bij BV, de beursorganisatie van branchevereniging Fedecom

Fedecom behartigt de belangen van zo’n 1.000 bedrijven die actief zijn in de akkerbouw, veehouderij, tuinbouw, groensector en industrie & intern transport. Naast lobby, certificering, opleidingen, ledenadvies en marktstatistieken zijn vakbeurzen een belangrijke activiteit. Daarom heeft Fedecom een aparte bv Fedecom Fairs opgericht, die voor leden van de afdelingen landbouwtechniek, veehouderijtechniek en groentechniek jaarlijks in eigen beheer vakbeurzen organiseert.

Beursorganisatie Fedecom Fairs BV is dus 100% eigendom van Fedecom en produceert de vakbeurzen zonder winstoogmerk. Hiermee zijn deze vakevenementen het ultieme voorbeeld ‘van én voor de leden’.

Het vaste beursteam bestaat uit tien personen die jaarrond, fulltime of parttime, bezig zijn met de productie van de drie beurstitels AgroTechniek Holland (sinds 2010 al 5 edities), GroenTechniek Holland (4 edities) en AgroTechniek Assen, die haar eerste editie beleefde in december 2019.

Het kantoor van het beursteam van Fedecom Fairs is in Zwolle en bereikbaar via info@fedecomfairs.nl en telefoon 038 - 4223440.

Meer informatie over branchevereniging Fedecom is te vinden op www.fedecom.nl

About Fedecom