Raindancer

Raindancer

Het idee om een ​​oplossing te ontwikkelen die irrigatiemachines voor de landbouw kan monitoren en besturen, ontstond in 2011. Boeren die we over dit idee interviewden, waren enthousiast. Dit stimuleerde ons om ons te wagen aan de complexe en kostenintensieve ontwikkeling van dit volledig nieuwe product. 

Na voltooiing van de ontwikkeling kon raindancer het gestaag groeiende verkoopsucces vieren. Tegenwoordig is raindancer het belangrijkste product van het bedrijf en wordt het met succes op de markt gebracht buiten de grenzen van Duitsland. 

De ontwikkeling is echter nog niet voltooid en samen met onze klanten ontwikkelen we voortdurend nieuwe ideeën om in nog meer irrigatiebehoeften te voorzien. 

Irrigatiebewaking via GPS en app 

Het gebruik van raindancer is zeer eenvoudig en voor iedere beregeningsmachine verkrijgbaar. Ongeacht of het oud of splinternieuw is. Het kan worden gemonteerd op slanghaspels, draaipunten en lineaire machines. 

Met behulp van het raindancer GPS-systeem kunt u de beregening volgen en regelen vanaf uw smartphone of pc. U krijgt in één oogopslag realtime informatie. 

Optioneel: sectorverstelling

De hoeken worden automatisch ingesteld op basis van de veldvorm of obstakels en op elk moment opnieuw aangepast. 

Bespaar tijd

Geen onnodige uitstapjes alleen om te kijken of alles in orde is met uw machinepark.


ZGAN Occasions

Geen data gevonden