TMC Cancela

TMC Cancela is een jong en dynamisch bedrijf dat klepelmaaiers ontwikkelt voor bosbouw, landbouw en openbaar groen. In 1971 gestart als werkplaats voor de plaatselijke bosbouwers en agrariërs zijn ze uitgegroeid tot een premium productiebedrijf bedrijf met ruim 50 medewerkers. Alle machines worden in eigen huis ontwikkeld, gebouwd en onder eigen merknaam wereldwijd verkocht.

Innovatief
Fabrikanten van klepelmaaiers zijn er in vele soorten, maten en smaken. TMC Cancela onderscheidt zich hiervan door maximaal te innoveren. Standaard reserveren ze 11% van hun omzet voor het bedenken van productverbeteringen en nieuwe producten. De nieuwste 3D tekenprogramma’s worden gebruikt om in zo kort mogelijke tijd van idee tot product te komen. Het is daarom dat TMC Cancela het meest uitgebreide en vooruitstrevende programma heeft van alle fabrikanten in Europa.

Kwaliteit
TMC Cancela is ontstaan als servicewerkplaats voor de bosbouw in noordwest Spanje. Ze hielpen en helpen veeleisende klanten die machines gebruiken in onmogelijke omstandigheden. Ze kennen als geen ander de frustraties van gebruikers als de kwalitet niet goed is. Daarom zijn ze zelf begonnen om machines te ontwikkelen. Machines die beter zijn dan alle anderen op de markt. Machines die wèl tegen een stootje kunnen. Machines die wèl doorgaan waar anderen afhaken. Machines die vrijwel niet kapot kunnen gaan.

Robuuste aandrijflijn
Het kloppend hart van een TMC Cancela is de aandrijflijn. Alles is ontworpen om zoveel mogelijk kracht te kunnen verwerken. Asstompen die zo kort mogelijk uit de lagerblokken steken om hefboomwerking tegen te gaan, v-snaarpoelies die uitgehold zijn om ruimte te geven aan de lagerblokken, lagerhuizen uit gietijzer die een zo groot mogelijk contactoppervlak met de maaikap hebben om alle krachten af te dragen, klepels opgehangen aan M27 bouten om breuk uit te sluiten. Veel componenten uit de bosbouwmachines worden ook gebruikt in de machines voor landbouw en openbaar groen. De aandrijflijn heeft daarmee veel reserve en zal niet snel de geest geven.

Strenx, de nieuwe standaard
Sinds jaar en dag worden machines gebouwd in staal 52, maar TMC Cancela doet dit anders. In haar voortdurende zoektocht machines te kunnen verbeteren, zijn ze enkele jaren geleden overgestapt op Strenx. Dit materiaal is 4x zo sterk als staal 52. Met dit materiaal kan een fabrikant een machine lichter of sterker maken. TMC Cancela heeft gekozen voor het laatste.

Modern design
Ook het oog wil wat en daarom wordt ook aan het design veel aandacht besteed. De grijze kleur combineert mooi met elk merk tractor. het contrasterende oranje zorgt ervoor dat de machine opvalt. Een klepelmaaier van TMC Cancela zorgt er gegarandeerd voor dat u in het verkeer opvalt.

Uitgebreid programma
Dankzij het hoge ontwikkeltempo heeft TMC Cancela een uitgrbeid programma klepelmaaiers. 


ZGAN Occasions

Geen data gevonden

Dealers vlakbij u