Over ons

Agromec is de Fendt Farming specialist voor Midden- en Zuid-Nederland. Met meer dan 30 specialisten bieden wij veehouders, akkerbouwers, tuinbouwers, fruittelers en loonwerkers het volledige Fendt Full Line programma. In samenwerking met Abemec Service (23 servicevestigingen, een breed pakket services, 162 vakbekwame monteurs en 77 rijk uitgeruste servicebussen) zorgen wij voor alle voorkomende vormen van onderhoud en reparatie, mobiel en dichtbij.

Met moderne techniek bereik je meer. Maar door de toenemende complexiteit van de techniek wordt het steeds moeilijker om de best passende techniek voor uw bedrijf te regelen. Het is onze missie om u te ontzorgen bij de keuze en configuratie van passende Fendt mechanisatie, onderhoud & reparatie, financiering en verzekering. Wij zijn continu in beweging om te blijven zorgen voor Fendt Farming op maat op uw bedrijf.

 

Fendt Farming

Agromec introduceert Fendt Farming: een nieuw concept gericht op het optimaal benutten van Fendt techniek. Met het Fendt full line programma kunnen ondernemers een steeds groter deel van hun mechanisatie volledig met Fendt techniek invullen. Daarbij is het wel belangrijk dat het potentieel van Fendt maximaal wordt benut.

Fendt Farming is een manier van ondernemen waarbij je samen met de specialisten van Agromec de configuratie en het onderhoud van Fendt machines maximaal afstemt op de eigen specifieke situatie. Fendt Farming zorgt voor maximale efficiëntie, rendement, comfort en werkplezier.

Fendt Farming is een overtuiging, een manier van werken die kenmerkend is voor Fendt Farmers. Agromec is de eerste en enige Fendt specialist in Nederland die Fendt Farming inzet bij zijn klanten.

 

Organisatiestructuur
Agromec is onderdeel van Agrimec Holding, een onderneming die zich richt op mechanisatie op maat voor de professionele agrarische ondernemer. Agrimec Holding is een onderneming van het Duitse BayWa. Agromec is het eerste Landbouwmechanisatiebedrijf in Nederland met meerdere vestigingen met een volledige focus op het Fendt Full Line programma.

 

Contact Us