Over ons

John Deere in Nederland

John Deere is wereldwijd een toonaangevende leverancier van machines voor toepassingen in de landbouw-, tuin en park-, bouw- en bosbouw industrie. Samen met onze dealers in Nederland hebben we de missie om kwalitatief hoogwaardige producten te verkopen waarmee onze klanten naar volle tevredenheid en tegen lage kosten per draaiuur hun werk kunnen verrichten. Hoogwaardige technologie welke we bieden levert de klant continuïteit en kostenbesparingen. John Deere Farmsight technologie is slechts één voorbeeld hiervan.

De geschiedenis heeft geleerd dat John Deere machines de betrouwbaarheid geven welke onze klanten van ons mogen verwachten. De John Deere dealers in Nederland hebben de juiste geschoolde mensen in dienst om u als klant te kunnen bedienen met de service en diensten die u nodig heeft gedurende de gehele levenscyclus van uw John Deere machine(s).

Met een snelle onderdelen service in- en buiten het seizoen, de juiste onderdelen op voorraad en tegen de beste prijs mogelijk, bieden we naast onze originele John Deere onderdelen ook een Reman programma met gereviseerde onderdelen welke weer in nieuwstaat zijn en in overeenstemming met de laatste specificaties. Daarnaast kunnen wij u ook voorzien met onderdelen van andere merken tractoren en machines.

Kortom met onze service leveren we de inzetbaarheid waar u op kunt bouwen en voorkomen we stilstand!

Uiteraard bieden we naast dit alles een groot assortiment met gebruiksproducten verwant aan uw machinepark. Denk hierbij aan John Deere smeermiddelen, accu’s, accessoires en uiteraard merchandise artikelen voor de echte John Deere fans.

Onze slogan “Nothing Runs Like a Deere” is al jaren van kracht en John Deere zijn uitspraak zoals hieronder vermeld zegt alles over wat wij nastreven: 

“I WILL NEVER PUT MY NAME ON A PRODUCT THAT DOES NOT HAVE IN IT THE BEST THAT IS IN ME.” 

Klanttevredenheid is onze uiteindelijke missie!

 

Contact Us