Over ons

Kraakman BV is John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg, Noord-Brabant en een stuk van Gelderland met op dit moment vestigingen in Zuidoostbeemster, Middenmeer, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout, ‘t Zand, de Kwakel, Lieshout, Haelen, Wijchen, Wittem, Soesterberg, Biervliet, Steenbergen, Wolphaartsdijk, Maasdam en Nieuwe-Tonge. Naast ons John Deere dealerschap onderscheiden wij ons door het voeren van een breed pallet aan A-merken zoals Volvo Construction Equipment, Beco, Manitou, Avant, AVR en Still heftrucks en Stihl. Wij leveren onze service en producten aan de zakelijke en particuliere klant. Van tractoren tot gereedschappen, van aardappelrooiers tot grasmaaiers en van fairwaymaaiers tot bladblazers. Voor elke klus hebben wij de juiste machine!

Kraakman gaat voor kwaliteit en professionaliteit. De werkplaatsen zijn voorzien van de modernste productiemiddelen, zoals uitleesapparatuur, bovenloopkranen en vacuümpompen om olie te verversen en heel veel meer. De magazijnen zijn goed georganiseerd en onze magazijnmedewerkers verlenen directe service aan de klanten. Onze medewerkers worden goed opgeleid en bijgeschoold onder het motto: ‘De techniek staat niet stil, dus wij ook niet!’. Het streven van ons team, wat bestaat uit 260 medewerkers, is het verlenen van een snelle en zeer deskundige service.

Werken bij Kraakman
Om de beste service te bieden aan onze klanten, zijn onze medewerkers verdeeld over vier afdelingen: Service, Parts, Sales en Finance.

Service
Onze serviceafdeling heeft op iedere vestiging een moderne werkplaats waarbij gewerkt wordt met de nieuwste technieken en arbeidsmiddelen. Bij ons is er de mogelijkheid om te werken als Landbouw-, Tuin & Park- of Heftruck monteur. Onze monteurs kunnen zich naast de allround werkzaamheden specialiseren in Volvo Construction Equipment, John Deere combines en AVR. Wij stimuleren onze monteurs om zich te blijven ontwikkelen door hen trainingen, opleidingen en cursussen aan te bieden. Wij trainen vakgericht, maar bijvoorbeeld ook om collega’s op te leiden tot keurmeester. Kraakman biedt zijn service voor klanten op de werkplaats, maar ook op locatie aan, waardoor alle monteurs op den duur mee kunnen draaien in storings- en zaterdagdiensten. Onze gedreven en gepassioneerde monteurs leveren kwaliteit bij elke klus!

Parts
Al onze vestigingen hebben een compleet uitgerust en goed georganiseerd magazijnbeheer. De magazijnmedewerkers zorgen onder andere voor het beheren, registreren en administreren van de goederenstroom. Naast deze werkzaamheden is de afdeling Parts verantwoordelijk voor de actieve verkoop aan klanten. Kraakman streeft ernaar om snelle en deskundige service te verlenen!

Sales
Onze salesafdeling is verdeeld in Landbouw, Tuin & Park, Golf, Volvo Construction Equipment en Heftrucks. De vertegenwoordigers van Kraakman zijn werkzaam in een toegewezen rayon.

Onze deskundige, goed opgeleide verkopers helpen de klanten om een juiste keuze te maken door goed te informeren. Zo worden onze vertegenwoordigers regelmatig bijgeschoold middels trainingen en cursussen. Het is belangrijk om de kennis van ons sales team op het best mogelijke niveau te houden, zodat zij onze klanten optimaal kunnen bedienen. De vertegenwoordigers hebben hierdoor de beste kijk op onze nieuwe machines en ons uitgebreide assortiment occasions. Onze vertegenwoordigers beheren de opgebouwde klantrelaties en zorgen dat hun klantenkring uitgebreid wordt. Ze zijn niet alleen actief op hun vestiging, maar werken ook in het veld. Zo verzorgen zij demo’s, staan zij op beurzen en klant- en dealerdagen. De Kraakman vertegenwoordiger is ondernemend van geest, heeft een actieve houding en is gedreven om zijn doelen te behalen!

Finance
De Finance afdeling bevindt zich op onze vestiging in Middenmeer, waar zij de gehele financiën van Kraakman beheren.

Contact Us