Over ons

Kubota Corporation (Osaka, Japan) werd in 1890 opgericht door de heer Gonshiro Kubota en begon met het produceren van waterleidingen om de verspreiding van infectieziekten te voorkomen. In het verlengde van haar belangrijkste waarden: innovatie, kwaliteit, service en de zorg voor ons milieu, heeft Kubota Corporation 3 core businesses ontwikkeld: 

1- Industriële en landbouwmachines (tractoren, tuin- & parkmachines, grondverzetmachines, industriële dieselmotoren),
2- Industriële systemen en materialen (stalen buizen, kleppen),
3- Milieutechniek (behandeling van vast afval en afvalwater en recyclinginstallaties, onderwater-membraanfilters, waterbehandelingsinstallaties).

Kubota Europe, onderdeel van Kubota Corporation Japan, werd gevestigd in Argenteuil, een voorstad van Parijs. Het ligt op een terrein van 40.000 m2, waarvan 7.000 m2 volledig bestemd is voor Onderdelen. In april 2008 heeft Kubota Europe een nieuwe assemblagelijn geopend, waar 1.500 tractoren per jaar kunnen worden geassembleerd.

Dankzij een groot netwerk van bijna 650 dealers, levert Kubota Europa haar producten in alle Europese landen. Het is Europees markleider voor mini-graafmachines, compacte tractoren en industriële dieselmotoren tot 50 pk en is voortdurend bezig met uitbreiden. Sinds 2008 is Kubota begonnen om ook op de agrarische markt binnen te treden. Met de introductie van de "Europese" M7-serie en de overname van het Zweedse bedrijf Kverneland Group in 2014 heeft het een grote stap voorwaarts gemaakt. Onlangs introduceerde het bedrijf de nieuwe M6002-serie om nog meer agrariërs te bereiken.

Volg ook onze sociale media:

Website : https://www.kubota-eu.com/ LinkedIn : http://linkedin.kubota-eu.com/ Facebook : http://facebook.kubota-eu.com/ Instagram : http://instagram.kubota-eu.com/
Of bezoek de dealer websites: https://www.kubotadealers.nl 

Contact Us