Over ons

Mammut Nederland uit het Friese plaatsje Tijnje is importeur van hoogwaardige machines geproduceert door Mammut Maschinenbau uit Oostenrijk.

Mammut Maschinenbau, een Oostenrijks familiebedrijf uit Gurten waar 40 personen werken is producent van machines welke veelal worden toegepast in de veehouderij sector. Kuilverdelers en Kuilhappers zijn de voornaamste exportproducten. De fabrikant weet zowel in te spelen op de kleinschalige bedrijven in Oostenrijk en omringende landen als de grotere en mega bedrijven in west- en oost Europa.

MAMMUT is pionier op het gebied van kuilverdelers en kuilhappers. Deze machines zijn door de jaren heen een begrip in Nederland geworden en worden nog elke dag verder ontwikkeld met de informatie en kennis ook vanuit de Nederlandse  veehouderij.

Mammut Nederland verzorgt de verkoop en distributie in Nederland van de Mammut machines via diverse dealers vanaf 2012. De kennis en ervaring die is opgebouwd door de jaren heen en het advies kan een groot voordeel voor de veehouder zijn bij de investering van een nieuwe machine. Dit is de vertrouwde basis waarmee we met onze dealers samenwerken.

Mammut Nederland heeft in Tijnje altijd diverse machines op voorraad maar meestal worden de machines direct vanuit Oostenrijk geleverd bij de dealer in Nederland.

Dankzij de korte lijnen is er ook altijd de mogelijkheid om machines aan te passen naar de wensen van de klant.

Graag willen we u via deze digitale ATH beurs onze machines presenteren. Mochten er nog vragen overblijven dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen per e-mail of telefoon

 

Contact Us