Over ons

De oorsprong van Vredo ligt in 1947 toen B. de Vree als boerenzoon met een loonbedrijf in Dodewaard begon. De activiteiten waren zeer divers en regelmatig werden standaard machines aangepast voor de zware Betuwse kleigrond. Het aanpassen van machines veranderde langzaamaan in het ontwikkelen van compleet nieuwe machines. Het loonbedrijf werd meer en meer een constructiebedrijf en later een machinefabriek.

In 1976 produceerde De Vree de eerste zelf ontwikkelde machine. Het was een doorzaaimachine die de naam Vredo kreeg.
Het werkingsprincipe van de doorzaaimachine werd door Vredo eind jaren tachtig ook gebruikt voor de ontwikkeling van de zodenbemester.

Het monteren van een mestopbouw op een Horsch driewieler in 1989 was de eerste activiteit op het gebied van zelfrijders. Sinds 1994 ontwikkelt en produceert Vredo de zelfrijder compleet in eigen huis.

De 4 productgroepen van Vredo:
 

• Doorzaaimachines (agrarisch, kommunaal & fine-turf)

• Snijfilters

• Zodenbemesters

• Zelfrijders

 

Vredo is een toonaangevende fabrikant van landbouwmachines en fine turf doorzaaiers

Alle producten worden in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Vredo beschikt over de modernste productiemachines en levert zijn producten

rechtstreeks en over een zorgvuldig geselecteerd dealer netwerk, zowel nationaal als internationaal in meer dan 40 landen.

Contact Us