JOZ Tech Barn-E

JOZTech Barn-E

Op zoek naar een oplossing voor het reinigen van je dichte stalvloer? Maak kennis met de nieuwste innovatie binnen onze fase ‘Mest opruimen’: mestrobot Barn-E. Deze revolutionaire mestrobot is speciaal ontworpen voor stallen met een dichte vloer.

 

Dé mestrobot voor dichte stalvloeren

Heb je een elementvloer, rubbervloer of ander type dichte vloer in je stal? En wil je je stalvloer automatisch reinigen? Mestrobot Barn-E is geschikt voor vrijwel alle ligboxenstallen met dichte vloeren. Of je nu een elementvloer, rubbervloer of ander type dichte vloer hebt: de Barn-E maakt deze moeiteloos schoon. Ook wachtruimtes en brede mestgangen vormen geen probleem voor deze nieuwe mestrobot.

 

En het mooie is: de Barn-E schuift de mest niet vooruit, maar raapt het op. De mest wordt namelijk met een stuw/glijbalk verzameld. Via een roterende invoer wordt de mest omhoog gebracht en in de mestcontainer opgeslagen. De mestrobot rijdt vervolgens naar de afstort en lost daar de verzamelde mest.

 

Heb je geen dichte stalvloer? Dan is mestrobot JOZ-TECH de perfecte oplossing. Deze mestrobot is speciaal ontwikkeld voor stallen met andere vloeren.

 

Zo werkt de Barn-E

Precies weten hoe de Barn-E werkt? Bekijk de video met animatie:

https://www.youtube.com/watch?v=pz4t0qIISTs


Producten