VF650/75R42 TM1000 Progressive Traction

De komende decennia moet de landbouwsector in staat zijn de groeiende wereldbevolking te voeden en tegelijkertijd te voldoen aan de hogere vraag naar biobrandstoffen en andere hernieuwbare energiebronnen.

In deze context blijft Trelleborg haar aanbod uitbreiden met nieuwe technologieën, producten en diensten die gericht zijn op het verhogen van de productiviteit met respect voor het milieu. Om aan deze uitdagingen van de professionele landbouw te voldoen, verbetert Trelleborg zijn assortiment high-end banden, de TM1000, door het te laten profiteren van de Progressive Traction-technologie ® dat zeer succesvol en vele malen beloond is.

De nieuwe TM1000 ProgressiveTraction®, ontworpen volgens de VF-normen, is een innovatief product dat superieure flotatie biedt, met minder stress op de grond en een onovertroffen trekkracht. Op de weg zorgt het nieuwe assortiment voor een lager brandstofverbruik en lagere emissies, superieure handling en comfort, terwijl de levensduur verlengd wordt om de landbouw efficiëntie te verbeteren.