Astronaut A5

Automatisch melken

Merk
Details
Omschrijving

Koecomfort

Met de Lely Astronaut A5 bied je koeien optimale bewegingsvrijheid. Bij vrij koeverkeer bepalen de koeien zelf wanneer ze eten, drinken, rusten of worden gemolken. Elementen als de hybride arm en het I-flow-concept dragen bij aan het natuurlijke ritme van de koeien en verhogen de capaciteit van de melkrobot. Een gezonde en stressvrije koe zorgt voor meer melk in de tank.

Rendement op investering

Elke melkveehouder wil de kosten per kilo geproduceerde melk verlagen. Met een beperkt aantal snelle en doortastende elektrische bewegingen is de Astronaut het meest energiezuinige systeem in de markt. Dankzij de innovatieve hybride arm gaat het energieverbruik omlaag terwijl de prestaties toenemen - sneller en veilig aansluiten van de melkbekers, met een groter bereik.

Gebruiksgemak

Een display is alles wat nodig is voor eenvoudig inmelken van je koeien. De gebruiksvriendelijke interface zorgt voor een duidelijk overzicht van functies, instellingen, informatie en belangrijke rapporten. Automatisch melken zoals het zou moeten zijn; waarbij je kunt genieten terwijl je volledige controle over uw veestapel hebt. De beste bruikbaarheid, toegankelijkheid en onderhoudsvriendelijkheid in één systeem.

Gemoedsrust

Het ontwerp van de Lely Astronaut A5 is gericht op duurzaamheid en betrouwbaarheid. Hoe meer je op de Astronaut kunt vertrouwen, des te beter kun je profiteren van de uitgespaarde uren en flexibiliteit. Om uit te munten op het gebied van betrouwbaarheid en beschikbaarheid, hebben we kritische componenten uitgesloten en de levensduur van andere componenten verlengd. Deze Astronaut is gebouwd voor jouw gemoedsrust. 

Voor meer informatie: klik hier.

Alternatieve producten van andere merken
Alternatieve producten van eigen merk

Geen data gevonden