Azurit 9

Azurit 9

Merk
Details
Aantal voren 1
Omschrijving

De precisiezaaimachine Azurit 9 is bij een onderlinge rijafstand van 75 cm verkrijgbaar in uitvoeringen met 4, 6 en 8 rijen. De machine verenigt de voorde­len van een centrale zaaigoedtank met een zieh boven de korrelafleg bevin­dende verenkeling. De innovatieve wijze van afleggen van de DeltaRow leidt tot een ruimtevoordeel van 70 % in vergelijking met conventionele rijen. 

•    De 600 liter grote zaadtank kan door drukken op de startknop, die zieh op de tank bevindt, eenvoudig en snel worden geleegd.
•    De symmetrisch verspringende zaaischijven garanderen zaadafleg in een nauwkeurig driehoeksverband. De kunstmest wordt centraal tussen de beide zaairijen afgelegd. Door de lage omtreksnelheden van de zaaischijven zijn hoge rijsnelheden mogelijk, zonder negatief effect op de aflegprecisie. Twee optische sensoren zorgen voor de controle van de verenkeling. 

•    Door enkelvoudige rijen aan te leggen zijn rijbanen van 87,5 cm mo­gelijk, waardoor bodemvriendelijke banden kunnen worden gebruikt bij de verzorgingswerkzaamheden.
•    De voorverdichting van de rijen door de trapeziumwals leidt tot een gelijkmatige loop van de parallello­gramgeleide zaaielementen.

Hier vindt u meer spannende informatie over het product.

Alternatieve producten van eigen merk

Geen data gevonden