DISCO frontmaaiers

DISCO frontmaaiers met een werkbreedte 3,00 m tot 3,40 m

Merk
Details
Gedragen/getrokken Gedragen
Extra’s maaimachine Frontmaaier
Omschrijving

De DISCO frontmaaiers zijn flexibel, dynamisch en betrouwbaar. Ze zorgen voor de beste kwaliteit van het voer door een optimale bodemaanpassing. Opgedeeld in 3 verschillende modellen, de MOVE, de PROFIL en de F zijn deze maaiers verkrijgbaar met of zonder kneuzer.

DISCO MOVE:

De beste bodemaanpassing door doordachte kinematica. De DISCO MOVE beweegt horizontaal en verticaal onafhankelijk van de trekstangen van de tractor en beheert autonoom het heffen van het maaidek. Het draaipunt dicht bij de bodem voor kleine hobbels en de MOVE-kinematica voor grote hobbels zorgen voor een ideale bodemaanpassing door een uniek verticaal bewegingsbereik van 1000 mm. De ACTIVE FLOAT hydropneumatische ontlasting die tijdens het rijden kan worden aangepast, is standaard in de aanbouwbokken geïntegreerd.

DISCO PROFIL:

De PROFIL kinetica zorgt voor driedimensionale bodemaanpassing van de maaier, onafhankelijk van de bewegingen van de tractor. De maaier is opgehangen aan een pendelende bok en past zich ideaal aan de contouren dwars op de rijrichting aan. Door het draaipunt dicht bij de bodem is de aanpassing in de lengterichting gewaarborgd. De lage geleiding over de bodem voorkomt ingraven in de grond en ontziet de graszode. Daardoor zijn hogere maaisnelheden mogelijk. Het resultaat is een gelijkmatig maaibeeld. ACTIVE FLOAT is optioneel leverbaar.

DISCO F:

Onverslaanbaar in prijs-capaciteit-verhouding: de DISCO 3150 F is efficiënt en slagvaardig. Compact en dicht bij de tractor aangebouwd en past hij zich ideaal in de breedte aan de bodemcontouren aan. Ook hier is het ontlastingssysteem ACTIVE FLOAT optioneel leverbaar.

Bekijk de digitale brochure voor meer informatie en technische gegevens.

Bestanden