Kverneland Ixter B

33000.00

Gedragen spuiten serie met tankinhouden van 1000 tot 1800 l. Optie voor IsoMatch GEOCONTROL. Diverse spuitbomen zijn leverbaar van 15 tot 30 m.

Details
Opklapbaar Ja
Gedragen/getrokken Gedragen
Omschrijving

De Kverneland iXter B gedragen veldspuit is het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling in nauwe samenwerking met boeren. Vandaag de dag is dit de meest geavanceerde gedragen serie veldspuiten, waarbij de nadruk ligt op gebruiksvriendelijkheid en bescherming van het milieu.

 

Ruime keuze in tankinhoud op iXter B

De iXter serie is leverbaar in 4 verschillende tankinhouden van 1000 tot 1800 l. en twee verschillende boomtypen (HOSA, HC) van 15 tot 30 m. Pompen zijn leverbaar met capaciteiten van 150, 200 en 260 l/min.

 

EasyHitch snelkoppeling op de spuit

Dankzij de EasyHitch snelkoppeling, ligt het zwaartepunt van de machine dicht op de trekker, voor een maximale gewichtsoverdracht. Hoge technische eigenschappen, zoals iXclean, IsoMatch Tellus Pro en IsoMatch Tellus GO, Starguide III, GEOCONTROL en andere eigenschappen maken de machine zeer gebruiksvriendelijk.

 

De Voordelen van de iXter B:

  • Stabiliteit: De HC-spuitboom heeft een driehoekige staalconstructie en een antiswiep-systeem dat het mogelijk maakt om met hoge snelheid te spuiten onder moeilijke omstandigheden. Het Boom Guide Pro boomhoogteregelingssysteem heeft de optie voor 5 sensoren. Niet alleen de extra sensor aan elke kant van de spuitboom zorgt voor extra veiligheid, maar biedt ook de mogelijkheid om Boom Guide actief te houden tijdens een gedeeltelijk ingeklapte spuitboom of voor een kleinere werkbreedte.
  • Gebruiksgemak: het iXter B-spuitprogramma is ontworpen met de nadruk op gebruiksgemak, intelligente elektronica en milieubescherming om de beste gewassen te telen.
  • Precisiespuiten: De hangende boomguide van de iXter B combineert optimale stabiliteit met een soepele spuitboomuitbalancering en beperkte verticale beweging om afwijkingen in de spuithoogte te minimaliseren en zo de juiste gewasbedekking te garanderen.
  • Intelligente elektronica: Het op de iXter B gemonteerde spuitprogramma in combinatie met iXspray is standaard volledig ISOBUS-compatibel, wat betekent dat de IsoMatch Tellus GO+ of PRO of een andere AEF-gecertificeerde terminal gemakkelijk te gebruiken is. De innovatieve iXspray-hardware en -software met intuïtieve touch-interface garandeert een gebruiksvriendelijke bediening van de spuitmachine.
  • Vloeistofbeheer: Het iXter B-gemonteerde spuitprogramma heeft specifieke kenmerken die het eenvoudig maken om de spuit exact te vullen en grondig te reinigen om kosten te besparen en tegelijkertijd de impact op het milieu tot een minimum te beperken. De keuze kan worden gemaakt tussen handmatige bediening van het EasySet-bedieningspaneel, iXclean Comfort voor halfautomatische bediening of iXclean Pro volautomatisch klepmanagementsysteem. Nieuw is het iXflow-E-spuitleidingrecirculatiesysteem dat verkrijgbaar is met elektrisch gestuurde spuitdoppen.
  • Connectiviteit: de eerste stap in de wereld van connectiviteit met onze IsoMatch-toepassingen. 

 

Technische Specificaties

iXter B B10 B13 B16 B18
Nom. tank inhoud 1000 (l) 1300 (l) 1600 (l) 1800 (l)
Max. tank inhoud 1100 (l) 1450 (l) 1800 (l) 2000 (l)
Mixtank  30 (l) 30 (l) 30 (l) 30 (l)
Schoon water tank 180 (l) 180 (l) 180 (l) 180 (l)
Handen was tank 18 (l) 18 (l) 18 (l) 18 (l)
Pompen 150/200/260 (l/min) 150/200/260 (l/min) 150/200/260 (l/min) 150/200/260 (l/min)
Regel Systemen EC/FMC/iM Tellus Pro/GO EC/FMC/iM Tellus Pro/GO EC/FMC/iM Tellus Pro/GO EC/FMC/iM Tellus Pro/GO
iXclean iXclean Comfort of Pro iXclean Comfort of Pro iXclean Comfort of Pro iXclean Comfort of Pro
Alternatieve producten van eigen merk

Geen data gevonden