Kverneland iXtrack T6

106900.00

De iXtrack T6 is ontworpen voor maximale prestaties en productiviteit in combinatie met precisie, gemak en kosteneffectief spuiten.

Details
Opklapbaar Ja
Gedragen/getrokken Getrokken
Omschrijving

De Kverneland iXtrack T6 is gemaakt om een maximale productiviteit en prestatie te leveren. Met de nieuwe iXtrack T6 getrokken spuit, stapt Kverneland binnen in een compleet nieuw marktsegment van 6.400 l. 7.600 l. tankvolume. Dit in combinatie met nauwkeurigheid, gemak en kosteneffectief spuiten.

 

De  voordelen van de iXtrack T6:

  • Plezier: Het doel is, plezier hebben in je spuitwerkzaamheden! Met de ontwikkeling van de iXtrack T-serie hebben de ontwikkelaars goed naar de boeren geluisterd. De complete spuit zit vol eigenschappen die het gebruik gemakkelijker en efficiënter maken.
  • Stabiliteit: Dankzij stabiliteit in de spuit, werken spuitdoppen constanter wat bijdraagt aan een hogere kwaliteitsbespuiting. Daarnaast zorgt voor het extra veiligheid tijdens transport op de weg.
  • Precisie Werken met precisie, dat wil iedereen! Zo weinig mogelijk middel gebruiken, dit kan door nauwkeuriger te werken. De technische oplossingen op de iXtrack T-serie helpen u daarbij!
  • Intelligente electronica: De iXtrack T is een intelligente spuiten serie. Dit betekent dat de taken zelf, automatisch worden uitgevoerd. Foutloos en zonder ingrijpen van de boer
  • Schoonheid Een schoonheid aan de buitenkant, maar ook van binnen. De nieuwe iXtrack T ziet er niet alleen van de buitenkant goed uit, van binnen is het ook een ware schoonheid!
  • Connectiviteit: Altijd een direct verbonden met uw iXtrack T spuit via IsoMatch FarmCentre, IsoMatch TopService en IsoMatch TopRemote biedt u vele mogelijkheden voor nu en in de toekomst.

Bekijk ons totaaloverzicht van spuiten.
Bekijk ons totaaloverzicht van getrokken spuiten.

 

Technische specificaties

iXtrack T6
Tank capaciteit 6400 liter 7600 liter  
Spuit booms HSA 27 - 33 m / HSS 27 - 45 m
Dissel Ondertrekhaakverbinding in combinatie met trekoog of kogelkoppeling
Wielas 1.80 - 2.25m. door velgen te wisselen
Pompen 200 - 260 - 400 - 520 (l/min)
Schoonwater tank 620 liter
Regulatiesystemen IsoMatch Grip in combinatie met IsoMatch Tellus Pro, IsoMatch Tellus GO+ of iedere andere ISOBUS terminal
iXclean iXclean Comfort / iXclean Pro
Alternatieve producten van eigen merk