Rovadi pompset druppelirrigatie

Ontworpen voor beregening met druppelslang

Merk
Details
Omschrijving

Pompsets voor beregening met druppelslangen

Deze pompsets zijn speciaal gebouwd voor de beregening met druppelslangen. Door gebruikt te maken van de juiste samenstelling van de motor en pomp is deze pompset perfect voor druppelirrigatie.

De lage druk pomp heeft een maximale capaciteit tot +/- 75m3/uur @ 2,7bar. De pompset is voorzien van een Rovadi aanzuigsysteem en standaard voorzien van persfilters om verontreiniging in de druppelslangen te voorkomen.  De pompset is te bedienen via de Idromop control unit waarmee alles handmatig te bedienen is en er kan worden gekozen voor automatische drukregeling. Tevens is de pompset volledig via de app te bedienen, de set kan op afstand worden opgestart, waarna het aanzuigen automatisch word geregeld en de pompset hierna automatisch naar de u gewenste druk gaat. Hiermee kunt u de druppelirrigatie op afstand starten/stoppen. Door de geluidsgedempte robuste omkasting en grote brandstoftank is deze machine ideaal om tijdens het beregeningsseizoen vast aan de druppelirrigatie systemen te koppelen. 

Deze pompsets kunnen op klantwens aangepast worden. 

Tevens zijn deze units voorzien van extra injectie aansluitingen om meststoffen of middelen toe te voegen tijdens de beregening, heeft u hier vragen over? neem dan contact met ons op!

Alternatieve producten van andere merken
Bestanden

Geen data gevonden

Alternatieve producten van eigen merk

Geen data gevonden